Botter
om 'n tertbord van 22 cm te smeer
125
g swoerdlose ontbytspek, gekap om in bord te sprinkel
15
ml olie
1
klein uitjie, baie fyn gekap
1
x 200-g-blikkie Weense worsies in dun ringetjies gesny
30
ml gekapte pietersielie
5
ml gemengde droƫ kruie
250
ml beleƫ Cheddar-kaas, gerasper
375
ml melk
3
ekstra groot eiers
45
ml meel
5
ml bakpoeier
5
ml gegeurde sout (sout en peper)
5
ml mosterdpoeier
Braai
die ontbytspek in die olie tot die vet begin uitbraai. Voeg die ui by en braai
tot dit sag en glansend is.
Voeg die worsies,
pietersielie en kruie by. Sprinkel die kaas in die voorbereide bak. Skep die
vleismengsel eweredig oor die kaas. Klop die melk, eiers, meel, bakpoeier en
geurmiddels deeglik saam. Giet oor die vulsel. Bak ongeveer 35 minute lank in
'n matige oond by 180C tot mooi bruin en gestol.