250ml
kookwater
420ml
pitlose rosyne
250ml
room
397g
Caramel Treat (kondensmelk)
3ml
vaniele geursel
8ml
rumgeursel
200g
Tennis beskuitjies (1 pakkie)
Giet
die kookwater oor die rosyne en laat dit 15 minute lank week.
Klits
die room styf. Voeg die Caramel Treat, vanielje en rumgeursel by en klits weer
goed.
Dreineer
die rosyne, voeg dit by die kondensmelkmengsel en meng dit goed deur met ‘n
houtlepel.
Rangskik
‘n laag Tennisbeskuitjies op die boom van ‘n vierkantige tertbord van 220mm x
220mm, wat liggies met botter gesmeer is. Skep ‘n laag rosynemengsel bo-op die
beskuitjies. Herhaal die lae en eindig met ‘n laag rosyntjiemengsel.
Verkrummel
‘n paar beskuitjies en strooi dit bo-oor.
Verkoel die tert 2-3
ure lank in die yskas of totdat die vulsel gestol het.