250
ml gekapte pietersielie
125
ml gekapte sprietuitjies
62
ml gekapte oreganum 150 g gaar ham, in blokkies gekap
3
eiers 250 ml melk of joghurt
5
ml sout
2,5
ml vars gemaalde swartpeper
30
ml botter 250 ml vars broodkrummels
125
ml gerasperde kaas
Kap die kruie baie
fyn in 'n voedselverwerker. Voeg die ham by en kap grofweg. Voeg die eiers,
melk, sout en peper by en meng net deur. Smeer 'n ronde tertbord van 25 cm in
deursnee mildelik met botter. Sprinkel die helfte van die broodkrummels in die
bak. Kantel en skud om die kante en boom goed te bedek. Gooi die eiermengsel in
die bak. Smelt die orige botter, voeg die res van die broodkrummels by, en meng
deur. Voeg dan die kaas by en meng deur. Sprinkel die krummel mengsel oor die
eiermengsel in die bak. Bak 30 minute lank by 180C tot net gestol en effens
goud bruin bo-op.