Korslose Ham En Kruie Souttert

250 ml gekapte pietersielie
125 ml gekapte sprietuitjies
62 ml gekapte oreganum 150 g gaar ham, in blokkies gekap
3 eiers 250 ml melk of joghurt
5 ml sout
2,5 ml vars gemaalde swartpeper
30 ml botter 250 ml vars broodkrummels
125 ml gerasperde kaas

Kap die kruie baie fyn in 'n voedselverwerker. Voeg die ham by en kap grofweg. Voeg die eiers, melk, sout en peper by en meng net deur. Smeer 'n ronde tertbord van 25 cm in deursnee mildelik met botter. Sprinkel die helfte van die broodkrummels in die bak. Kantel en skud om die kante en boom goed te bedek. Gooi die eiermengsel in die bak. Smelt die orige botter, voeg die res van die broodkrummels by, en meng deur. Voeg dan die kaas by en meng deur. Sprinkel die krummel mengsel oor die eiermengsel in die bak. Bak 30 minute lank by 180C tot net gestol en effens goud bruin bo-op.